Home
VerrassendLekker.nl Lekker eten in de beste en gezelligste restaurants van
Nederland? De beste culinaire arrangementen vindt u hier!
Wine & Dine arrangement

Algemeen
Uniek, uitzicht, informeel, een gevoel, een beleving en altijd... het water aan uw voeten. Het Delta Hotel; de combinatie van anders dan anders én een professionele service. U waant zich als een wereldreiziger in het steeds wisselende decor van voorbijvarende schepen in de wereldhaven Rotterdam.

Het hotel
Gelegen aan de Nieuwe Waterweg beschikt het Delta Hotel over 78 kamers en 6 unieke zalen. Voor het eten en drinken is er Restaurant Nautique, met de Brasserie, het Grand Café en de Vier Windstreken. Onze kamers zijn in nautische stijl ingericht en hebben alle faciliteiten die u verwacht in een 4**** hotel.
Het gehele hotel is ingericht in een eigentijds en nautisch thema is dit een absolute aanrader voor iedere gelegenheid! Alles kan in deze unieke locatie! Ervaar nu alvast het gevoel, de beleving en altijd.... het water aan uw voeten.

Kamers
Uitzicht op voorbijvarende schepen vanuit een frisse, in nautische stijl ingerichte kamer, met alle faciliteiten die u verwacht in een viersterren hotel. Ook in uw kamer vindt u een beleving; een koel drankje uit de minibar, een telefoontje voor uw ontbijt op bed, de ruime opbergmogelijkheden voor uw persoonlijke bagage, een groot bureau met aansluiting voor uw laptop, de goed uitgeruste badkamer met bad om u op te frissen na een drukke dag in de stad en natuurlijk de koffie- en theefaciliteiten. Alles voor het optimale 'uit en toch thuis' gevoel.

Restaurant
Een unieke stek aan de Maas, een plek creëren om lekker te eten of een borrel te drinken. Zonder poespas, eigentijds en informeel. Eenrestaurant waar u makkelijk aanschuift en die bruist van het leven. Wel goed, maar ook betaalbaar.

Even de trap af om een fles wijn uit het rek te halen of eerst even een borrel op het terras. Een menukaart gevuld met verse producten en een vleugje mediterrané. Eigenzinnige wijn uit de nieuwe wereld. Een knipoog naar alles wat met zeilboten, zon, zee, gezelligheid en warmte te maken heeft.

Optimaal genieten van het unieke uitzicht op een plek waar je makkelijk binnen loopt en alles kan!

Dit arrangement is inclusief

  • 1x Heerlijk 3-gangen verrassingsmenu van de chef inclusief wijnarrangement
  • 1 Overnachting in een nautische kamer
  • Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Welkomstdrankje uit het Hollands assortiment
Prijs: € 94,50 p.p. op basis van 2 personen per kamer.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2015.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

0800-5405405
Persoonlijk advies?
meer culinaire arrangementen - restaurantgids - Culinaire arrangementen in de regio Arnhem Nijmegen